petak, 28. rujna 2012.

Kadeti Bosne iz Kalesije dosli do nove pobjede protiv Metalca Eurogol

Kadeti Bosne iz kalesije su poceli vrlo dobro pobjedili su metalac sa rezultatom 3-2 .Mozda ovi golovi metalca nisu zasluzeni no tako je zavrseno. Mlade nade Bosne su tokom citave utakmice imali incijativu i posjed lopte pored ova tri gola imali su i 3 veoma izgledne prilike no nisu ih uspjeli iskoristiti.

Mladici Bosne su sa rezultatom od 2-0 otisli na odmor , no usli su u prvo poluvrijeme potcijenjivajuci protivnik i tako primili gol .
Ipak nakon nekoliko minuta su poveli sa 3-1 , i onda pred sami kraj su primili pogodak iz prekida za konacnih 3-2.

Ja mislim da ovakvu igru nismo odavno vidjeli od ovih sjajnih momaka a pogotovo u prvom poluvremenu ,mozda rezultat nije realan ali vazna su 3 boda koja su nam dobro dosla posto su nam uracunati i 3 boda protiv Konjuha tako da smo mi jedina ekipa sa 6 bodova u prva 2 kola .U Subotu idemo Slogi (Tojsici) gdje ako budemo ovu igru prenijeli kao u prvom poluvremenu protiv metalca sigurna su nam i tu 3 boda i onda cemo se izdvojiti i ako Bog da u narednim utakmicama , pobjedama osigurati prvo mjesto i na kraju osvojiti ligu istakao je trener BOSNE Suad Tabalovic.

Nadamo se da ce mladi momci Bosne osvojiti u tojsicima nova 3 boda i osigurati to prvo mjesto i na toj poziciji ostati do kraja takmicenja .

Nema komentara:

Objavi komentar